Nourished Journal

8 Essentials Voor Je Beste Summer Party Look

Jun 29, 2021

8 Essentials For Your Best Summer Party Look
De zomer is gearriveerd (YES!!), warme zonnige dagen en kleurrijke landschappen liggen in het vooruitzicht. We kunnen eindelijk weer genieten van een glas witte wijn, rosé of een biertje op je favoriete terras. Het enige waar jij je nu nog druk over hoeft te maken is hoe je je BESTE summer party look kunt creëren en daar helpen wij je graag mee. 

1. Eye Of Horus | Sacred Earth Palette  

 

Eye Of Horus Sacred Earth Palette Contour, highlight en straal als met behulp van het Eye Of Horus Sacred Earth Palette, een all-in-one palette ontworpen om een natuurlijke look en gezonde glow aan te brengen op je gezicht. Dit palette bevat vier essentiële kleuren inclusief een matte bronzer, champagne illuminator, en twee warme blushes om je wangen en ogen om te toveren tot die van een godin. Het Sacred Earth Palette is 100% natuurlijk en gemaakt met biologische en vegan ingrediënten, waaronder natuurlijke botanische conserveermiddelen.

Nourished TIP: Wij zijn FAN van dit palette dankzij de multifunctionele werking. Breng aan met de Vegan Multi-tasking Brush van Eye Of Horus voor het perfecte resultaat en combineer met je favoriete concealer en mascara en voila... je bent klaar om als een stralende ster de dansvloer van je favo summer party te betreden!

 

 

 

 

 

 

 

2. INIKA Organic | Loose Mineral Foundation SPF25

Pool party, rooftop party, park party, boot party, strand party… waar je zomer party ook plaatsvindt, vergeet je mooie huid niet te beschermen tegen de schadelijke straling van de zon! Als je je beseft dat 80% van de tekenen van veroudering te wijten zijn aan UV-blootstelling snap je wel dat een SPF onmisbaar is voor je ultieme Summer Party Look! Het goede nieuws is dat INIKA Organic een foundation én SPF in één heeft ontwikkeld. De Loose Mineral Powder Foundation heeft een SPF 25 en is een echte bestseller en skin-savior! Breng wat poeder aan over je dagcrème of serum en je bent klaar voor jouw summer party onder de zon!

 

Nourished TIP: Let er wel op dat je jezelf gedurende de dag regelmatig een touch up geeft (met een Kabuki Brush) zodat je goed beschermt blijft. Weet je niet zeker welke kleur het beste past bij je huid? Scoor een paar mini’s om je perfecte match te ontdekken!

 

Ere Perez Avocado Waterproof Mascara


3. Ere Perez | Avocado Waterproof Mascara 

Wij weten dat een feestje overal kan plaatsvinden, van je favoriete club tot het strand en in het water. Deze one-of-a kind clean & green Waterproof Mascara van Ere Perez is een MUST voor je summer party make-up tas. De mix van Avocado & Mamey Oliën voedt de wimpers, terwijl Carnaubawas een volumineuze, volledige dekking creëert met verbazingwekkende 24-uurs regen-, hagel- en splash proof bescherming.

Nourished TIP: Deze mascara is zo'n blijvertje dat je een op olie gebaseerde reiniger of make-up remover nodig hebt als je een feestje hebt en klaar bent om je bed in te duiken.

 

 

 


4. Ere Perez | Beetroot Lip & Cheek Tint 

Deze natuurlijke Cheek & Lip Tint heeft zijn kleur te danken aan het natuurlijke pigment van rode biet en voedt en hydrateert de huid niet alleen, maar blijft de hele dag én nacht bij je! Nog een fantastisch multifunctioneel item voor de clean & green party animals onder ons.


Nourished TIP: Als je dit product eenmaal hebt aangebracht, zorg er dan voor dat je het snel gelijkmatig verdeeld, want eenmaal droog gaat deze prachtige tint nergens heen, de perfecte vriend voor de all-in party girl of guy!



5. INIKA Organic | Baked Mineral Bronzer Sunbeam  

Ga voor de ultieme party look met deze mooie lichtgewicht en long-wearing bronzer van INIKA Organic. Sunbeam is een prachtige natuurlijke kleur en geeft een gebronsde gloed en heeft een serieus contour vermogen voor degenen die graag met een bronzer aan de slag gaan. Gemaakt van 100% natuurlijke mineralen, vrij van bindmiddelen, additieven en talk.

Nourished TIP: breng een kleine hoeveelheid aan voor een subtiele gloed overdag en breng wat extra bronzer aan voor een night time glam look! Gebruik een Blush & Bronze Brush voor de perfecte finish en combineer je bronzer met een highlighter voor een contour-strobe effect - BE the party!

Eye Of Horus Luminous Liquid Highlighter

 

6. Eye Of Horus | Luminous Liquid Highlighter Dusk Bronze 


Deze natuurlijke Luminous Liquid Highlighter brengt glitter en glam naar elk feest en helpt je huid tegelijkertijd met vernieuwen. Deze liquid highlighter is verkrijgbaar in drie sunkissed tinten om je te laten stralen. Breng je Luminous Liquid Highlighter aan op de blote huid, over je huidverzorging of meng met je foundation.


Nourished TIP: breng aan op je jukbeenderen, het puntje van je neus, cupido’s boog, je ogen én decolleté, en ben de highlight op de dansvloer!  

 

 

 

 

 

 

Kester Black Long Lasting Matte Lipstick Glow Up

7. Kester Black | Long Lasting Matte Lipstick Glow Up 

Kester Black is de holy grail als we het hebben over party lipsticks. Wij weten het omdat Kester Black ze heeft gemaakt EN wij hebben ze zelf getest. Deze super-long-lasting lipsticks, zijn niet-plakkerig, super-gepigmenteerd en lopen of vlekken niet uit, alles wat je zoekt in een liptint! Verkrijgbaar in 9 tinten en geformuleerd met ultra-voedende oliën, waaronder Biologische Olus-olie met vetzuren die nieuwe huidcellen regenereren, Camelina-olie voor intense hydratatie en Olijfolie, Cactusvijg- en Passievrucht Olie voor anti-aging en celvernieuwing.


Nourished TIP: Glow Up is onze favoriete keuze voor een zonnige zomerdag en festivals die tot laat in de avond duren. Deze matte rood-oranje tint brengt de beste en meest sexy-cool vibes in je naar boven!

 

8. Kester Black | Eye Pencil UF-Whoa


'Hit me like a ray of sun' zoals Beyoncé zou zeggen, want dit glinsterende en plantaardige bronzen oogpotlood Uf-Whoa van Kester Black laat je eruit zien als een ster! De glimmende tint van Uf-Whoa is geschikt voor ieder feest van drankjes in Bondi tot golden hour feestjes op het strand en glamoureuze rooftop events. Deze waterdichte, krachtige formule is een absolute must have in elke party beauty pouch.


Nourished TIP: Breng een subtiele lijn aan, dicht bij je wimperlijn of bovenste ooglid of ga voor een meer dramatische look door je potlood bij de wimperlijn wat uit te vagen.

Wil je nog meer producten voor je summer party look ontdekken?

Bekijk het hele assortiment in onze natuurlijke makeup collectie.