Nourished Journal

5 Producten Om In De Stemming Te Komen.

Feb 09, 2022

Valentines Day, V-day, Orgasm, Sex-Game, Pleasure, Vibe, Vibrator, Orgasme, Seks, Bedroom, Slaapkamer, Nourished, Nourishedeu
Laten we er niet omheen draaien, het leven kan soms druk en hectisch zijn. Als je dag en nacht in de weer bent is de kans groot dat je je vaker moe dan lui voelt, waardoor het lastig is om in de stemming te komen. Toch is het niet zo dat een druk werkleven en tijd doorbrengen met je gezin, gelijk staat aan een uitgeblust seksleven. Door het vinden van de juiste middelen en technieken om volledig te ontspannen en in het moment te zijn, help je jezelf klaarstomen voor de meest sensuele avonturen ooit. 

Hier zijn onze top 5 milieuvriendelijke producten die helpen om in de stemming te komen. Succes onder de lakens gegarandeerd!

Aromatherapie olie van 100% Puur verlicht je stress en helpt je te ontspannen. Zo kun je je volledig overgeven en alles loslaten. De perfecte start voor je slaapkameravontuur met die perfecte stoere pit!

Activator 7 Body + Hair + Face Oil, multifunctional, multifunctioneel, vitamin a, vitamine a, moisturiser, dry skin, droge huid, Nourished, Nourishedeu

 

 

Activator 7 Oil - Deze goddelijke multifunctionele lichaam, haar en gezichtsolie is door experts in de industrie een 'Miracle In A Bottle' genoemd vanwege de hoog gedoseerde vitamineformulering en zijn herstellende eigenschappen. 

Dit multi toepasbare wondermiddel wordt vaak gebruikt als gezichtsolie, haar serum, scheerolie en make-up remover, maar kan ook gebruikt worden als je ideale:

+ badolie
+ lichaamsolie of
+ massageolie.

Maak jezelf schoon, dompel je onder in deze heerlijke verwarmende olie en maak je klaar voor plezier!

 


Water-Based Natural and Vegan Lube
 - Dit volledig natuurlijke glijmiddel kan met of zonder partner worden gebruikt, is multifunctioneel omdat het kan worden gebruikt als een persoonlijk glijmiddel voor masturbatie, een verzachtende gel voor schrale lichaamsdelen en kan worden gecombineerd met seksspeeltjes. Kan veilig gebruikt worden met alle latex condooms en speeltjes op siliconenbasis. Voor plezier zonder condooms houden we van de MyLubie CBD Glijmiddel op Oliebasis.



 

 

 

Eva II Hands Free Vibrator, Dame, Dameproducts, Vibrator, Vibe, Sex, pleasure, Nourished, Nourishedeu

Dame vibes, remmen los en laat je helemaal gaan! Ontdek een wereld vol nieuwe seksuele en emotionele avonturen, stap in de wereld van Dame. Dame vibes zijn ontworpen, ontwikkeld en getest door vrouwen voor het plezier van vrouwen. Alle vibes van Dame leveren gegarandeerd plezier, Eva II is de best verkochte vibe van Dame. Ontworpen voor gebruik tijdens het vrijen, of wanneer je alleen bent. Dit is de ultieme vibe voor koppels of solo omdat het de clitoris stimuleert tijdens penetrerende seks. Zijn flexibele en zachte vleugels plaats je zachtjes onder de schaamlippen voor een perfecte pasvorm, terwijl het lichaam in staat is om sensuele vibraties aan de clitoris te geven om het genot tijdens de seks te vergroten. Eva pronkt graag in de slaapkamer EN badkamer dankzij haar waterdichte kwaliteit. Het ultieme Valentijnscadeau!

 

Natural, Vegan, Condom, MyLubie,Noursihed

 

My Lubie Ultra Thin Natural Condoms - Kom dichter bij je partner en geniet met de Ultra Thin Natural Condooms van MyLubie. Deze natuurlijke condooms zijn dun genoeg voor het ultieme beste gevoel en geven tegelijkertijd de gewenste bescherming tegen niet alleen zwangerschap maar ook SOA's. De condooms zijn gemaakt van Regenerative Rubber en is een Maleisisch initiatief dat agroforestry promoot waarbij latex wordt gemaakt van rubber dat op verantwoorde wijze uit bomen is gewonnen. Wees voorbereid op de natuurlijke manier..



Vergeet niet dat geweldige seks begint bij een goede voorbereiding. Zorg ervoor dat je je MyLubie condoom altijd bij de hand hebt in je handtas, rugzak, zakken, nachtkastje of badkamer en breng je sex-game naar een hoger niveau.

 

 

 

 

Op zoek naar meer? Logisch, als je eenmaal begint, kun je niet meer zonder! Ontdek meer milieuvriendelijke producten voor de allerfijnste O’s, in onze Bedroom collectie hier