Nourished Journal

Tips om je haar te herstellen na de zomer

Sep 09, 2020

Sans, Sans ceuticals, sans [ceuticals], clean hair care, natural hair care, natural shampoo, natuurlijke haar, natuurlijke shampoo, hair wash, natural hair wash, no poo, curly girl method, sulphate-free shampoo, silicone-free shampoo

Terwijl onze bruine gloed weer langzaam begint te vervagen en er niet veel meer overblijft dan warme herinneringen aan een geweldige zomer, blijft ons haar vaak nog lang de nasleep van deze zonovergoten momenten vertonen. Heeft deze zomer jouw mooie haardos doen transformeren in droog, dof en kroeshaar? Lees dan vooral verder! 

Kroezend/springend, broos en droog haar wordt meestal veroorzaakt door schade aan de waterlipiden-barrière van het haar en aan het verlies van deze lipiden. De water-lipiden-barrière bestaat uit cholesterol, vrije vetzuren, ceramiden en water. Ben je opzoek naar een haarremedie om je haar te herstellen na de zomer? Deze vocht-en lipdenrijke wondermiddelen helpen je lokken weer terug te brengen naar hun zijdezachte structuur.  

Nourished x Romy Natural Hair Care Duo

Romy, Romy Boomsma, NourishedxRomy, natural shampoo, natural conditioner, natuurlijke shampoo, sulfate free shampoo, silicone free shampoo, curly girl, curly girl method, cgm, cg, vegan shampoo, cruelty free shampoo, natuurlijke haarverzorging 

Kies voor een geweldige haardag, iedere dag met dit essentiële Natuurlijke Haarverzorgingsduo van de best selling Nourished x Romy collectie.

Dit duo bevat een Hair Wash & Conditioner, is 100% natuurlijk, vegan, cruelty-free, biologisch afbreekbaar en geschikt voor alle haartypes! De zachte, maar effectieve Hair Wash & Conditioner zijn Curly Girl Friendly dankzij de unieke formulering die vrij is van siliconen en parabenen en geen uitdrogende alcoholen bevat.

De Hair Wash formulering bevat ster-ingrediënten; Aloe, Vitamin E en Rhassoul Klei om het haar te verzachten en verzorgen, zonder je haar te strippen van zijn natuurlijke oliën. De Conditioner bevat een geweldige verzameling van diep voedende, maar niet vette oliën, waaronder Moringa Zaad, Avocado, Broccoli Zaad en Argan Olie. Deze natuurlijke haarverzorging bevat ook Tarwe-eiwit voor volume en veerkracht en het maakt je haar keer op keer weer zacht en glanzend. Voor een geweldige haardag, elke dag!

Sans [ceuticals] Nourishing Hair Hydratant Ultra+


De Nourishing Hair Hydratant Ultra+ is tot wel vier keer krachtiger dan een normale conditioner! Ultra+ is je geheime wapen tegen broos, pluizig haar, geformuleerd met krachtige lipiden voor glans en intense hydratatie, dit luxe masker maakt je haar zijdezacht. 

Te gebruiken voor:
+ Droog haar
+ Bros midden-lang haar 
+ Pluizig en springerig haar
+ Chemisch behandeld haa
+ Haar dat is behandeld met Keratine  

Voor het beste resultaat breng je de Sans [ceuticals] Moisture + Protein Infusion aan op vochtig haar. Breng vervolgens het Hydratant Ultra + Hair Treatment aan en tot slot de pH + Shine Corrector, ook van Sans. Deze drievoudige gelaagde haar remedie werkt om de binnenkant van de haarschacht te helen door een hoge doses lipiden, proteïne en vocht diep in het haar te brengen, en vervolgens de haarschubben te helen, waardoor al deze voedende ingrediënten goede worden opgenomen. Ongeveer 10 minuten in laten werken en voilà, het resultaat is gezond, zacht en stralend haar.

Nourished x Romy Luxurious Hair + Scalp Treatment Oil 


Breng droge, gebroken haarpunten weer terug tot leven met deze Luxueuze Hair + Scalp Treatment Olie. Antioxidant rijke Amla & Marula Olië helpen beschadigd haar te herstellen. Toegevoegd Squalaan zorgt voor zacht, soepel & stralend haar, waardoor het in model brengen van je haar gemakkelijk is. Buhle Manketti Olie verbetert de barrièrefunctie van de hoofdhuid en is perfect voor mensen met een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid. Vanille en Cederhout zorgen voor een heerlijke geur.

Te gebruiken voor:
+ Droog haar
+ Frizzy haar 
+ Herstel en bescherming van het haar door styling tools
+ Behoud van gezond haar
+ Zorgt voor een stralende, gezonde bos haar
+ Kalmeert de gevoelige hoofdhuid

 


Sans [ceuticals] pH + Shine Corrector 

Sans[ceuticals] pH + Shine Corrector, Clean Haircare, Nourished, Nourishedeu














De pH + Shine Corrector is de ultieme gezondheidsboost voor het verkrijgen van glanzend, zijdezacht en ontward haar. Sans [ceuticals] pH + Shine Corrector maakt gebruik van een unieke combinatie van B-vitaminen en fruitenzymen om het haar te herstellen.

Sans [ceuticals] pH + Shine Corrector is het beste voor:
+ Mat en dof haar
+ Gekleurd haar
+ Beschadigd haar
+ Pluizig & droog haar  

Sans [ceuticals] Moisture + Protein Infusion

Sans[cueticals], Moisture + Protein Infusion, Clean Hair Care, Nourished, Nourishedeu

























De Moisture + Protein Infusion is oorspronkelijk ontwikkeld voor professioneel gebruik. Dit nieuwe generatie hair repair serum richt zich op de interne structuur van het haar om de haarvezel te herstellen en beschermen met behulp van krachtige, kleine eiwit moleculen, vitamine B, Keratrix™ en Aquaxyl™.

Ideaal voor: 
+ Droog haar
+ Geverfd haar
+ Kapot haar
+ Haar dat een Keratine behandeling is ondergaan
+ Kroezig haar
+ Haar dat makkelijk breekt

Bondi Wash Nourishing Shampoo + Conditioner


Bondi Wash, Nourishing Shampoo & Conditioner, Clean Haircare, Nourished, Nourishedeu





 

Deze diep voedende natuurlijke shampoo en conditioner werken om je haar te hydrateren en te herstellen. Verrijkt met Australische inheemse planten zoals Kangaroo Paw, Banksia en Wattleseed. De Nourishing Shampoo is voorzien van de goddelijke geur van Fragonia & Sandalwood.


Ideaal voor:
+ Droog haar
+ Beschadigd haar
+ Pluizig haar

Ontdek de Nourished Clean Hair Care collectie hier