Nourished Journal

Waterbestendige wimpers voor elk seizoen

Jun 21, 2022

Eco Tan, Soleo Organics, Ere Perez, Cedar and Stone, Sans ceuticals, Kester Black, Bondi Wash, Nourished, Nourished Nederland, Natuurlijk, Natural Beauty, Natural Skincare, Duurzaam

Of je nu aan het afkoelen bent in de oceaan, zwetend in de sportschool staat om te stralen in je mooie nieuwe badpak of in je bikini ligt te zonnen, je wil voorkomen dat je make-up in zwarte kringen rondom je ogen zit! Geen pandaberen ogen voor jou deze zomer.  

Natuurlijke Waterproof Mascara

Nourished heeft één van de weinige natuurlijke waterproof mascara's op de markt gevonden. De Avocado Waterproof Mascara van Ere Perez is simpelweg prachtig en geeft volumineuze en panoramische wimpers vergelijkbaar met het effect van de beste fake lashes en is in staat om zelfs de natste storm te doorstaan. De formulering bevat biologische avocado- en mamey oliën die de wimpers voeden en versterken. Zeg dag tegen de chemische geur van mascara en rode ogen. Kies de natuurlijke variant!  

Deze natuurlijke waterproof mascara is essentieel op het strand, tijdens het dragen van contactlenzen, tijdens een yoga les of fitness training, tijdens een pool-party of in een drukke levensstijl. Gegarandeerd waterproof en blijft perfect zitten van ochtend tot avond. DE must-have voor iedere vrouw die op haar fiets de hele stad door gaat en wil voorkomen dat ze na een regenbui uitgelopen mascara over haar hele gezicht heeft zitten. En laten we eerlijk zijn... deze persoon zijn we allemaal weleens!  

Ontdek de diverse Nourished collectie natuurlijke mascara's voor prachtig gedefinieerde en volumineuze wimpers.