Nourished Journal

Ruil Je Winter Huid Om Voor Een Gouden Tan ~ De Natuurlijke Manier!

Feb 07, 2019

Three Warriors, Eco Tan, Organic Tan, Face Tan Water, Aqua Face Tan Mist, Fake Tan, Natural Tan, Organic Tan, Tanning, Face Tan, Natural Fake Tan, Tanning, Tan

Met de warmere maanden om de hoek beginnen velen van ons de angst te krijgen om de vele lagen kleding waarin we geleefd hebben in het koude seizoen uit te doen en onze winterhuid te onthullen ... eek! We hebben de beste tips en tricks voor een stralende en goudbruine huid voor je onder elkaar gezet. De eerste stappen naar blote benen ;)  

Onze definitie van een 'winterhuid' is een bleke, droge en schilferige huid. Je huid laat ieder kuiltje, bultje en plekje zien en dat houden we liever voor onszelf. Dit is dan ook zelde iemands favoriete look.  

Let op gevaar!

Velen van ons gaan naar de zonnebank in een poging een voorsprong te krijgen op onze o zo geliefde zomerse glow. Het geeft net dat beetje meer zelfvertrouwen om je lichaam weer te onthullen, welke je gedurende de afgelopen zes maanden in grote truien hebt bedekt. Maar tenzij je onder een steen hebt geleefd weet je waarschijnlijk dat zonnebanken een van de snelste routes is naar huidkanker. Als je onder de zonnebank gaat vóór de leeftijd van 35 jaar geeft dit een verhoogd risico op melanoom en wel met 59% (de meest agressieve en dodelijke type huidkanker). Je kunt hier meer lezen over zonnebank- en uv-risico's: hier

Maar ben niet bang…

Wij delen ons geheim hoe jij je winterhuid kunt verbannen zonder het gevaar van UV-straling van de zon of de zonnebank.... Het antwoord is 'fake-tan' en wij vinden het fantastisch!! 

Helaas zijn niet alle 'fake-tans' van dezelfde kwaliteit. Sommige bevatten een vervelende chemische geur die langer blijft hangen dan de tan zelf of kleuren je huid zo oranje als een sinaasappel. Ons geheim is fake-tan van Three Warriors en Eco Tan, twee fantastische Australische Tanning- en huidverzorgingsmerken geaccrediteerd met de volgende certificaten: Certified Organic by the Organic Food Chain Australia, Accredited Toxic Free by Safe Cosmetics Australia & beide zijn Cruelty Free. Nog beter nieuws is dat de producten van Three Warriors en Eco Tan geen vieze chemische zelfbruiner lucht achterlaten en je geen oranje tan krijgt. 

Het beste Three Warriors of Eco Tan product kiezen voor je huid kan lastig zijn en om dit gemakkelijker te maken hebben we hieronder de verschillen op een rijtje gezet:  

Three Warriors

Three Warriors, Eco Tan, Organic Tan, Face Tan Water, Aqua Face Tan Mist, Fake Tan, Natural Tan, Organic Tan, Tanning, Face Tan, Natural Fake Tan, Tanning, Tan

 

Three Warriors Face Tan Aqua Mist: DE cultfavoriet van het luxe Australische self-tan merk Three Warriors. Een natuurlijke zelfbruiner in de vorm van een mistspray met een diepe, opbouwbare dekking. De Aqua Mist is het beste voor warmere huidtinten en mensen die van een diepere bronze houden. Met een indrukwekkende biologisch gecertificeerde en natuurlijke ingrediëntenlijst, waaronder Tasmanian Spring Water dat elektrolyten en mineralen levert voor hydratatie van de huid, is deze Face Tan Aqua Mist 'tanning heaven'!  

Three Warriors Self-Tan Mousse: geeft je de controle over de diepte van je tan. Jij bepaalt hoe donker je tan moet zijn door te bepalen wanneer je hem eraf spoelt! De gemakkelijke applicatie en sneldrogende formule zorgen voor een mooie, natuurlijk ogende diepbruine tan.

Aloe Vera zorgt voor een intense hydratatie van de huid terwijl Tasmanian Manuka Honey, Coconut Oil & Tasmanian Olive Oil de huid hydrateren en voeden. De geur van Vanille en Limoen maakt deze Self-Tan Mousse een hemelse zelfbruiner om te gebruiken.  

Three Warriors Gradual Tan: is een hydraterende zelfbruiningslotion om mensen met een lichtere huid de mooiste, zonloze, natuurlijke teint te geven.

Gemaakt met Avocado-olie, Olijfolie en Kokosolie om de huid te hydrateren en te voorzien van vitamine A, D en E. Aloë Vera zorgt voor een gehydrateerd huid en toegevoegd Kamilleolie helpt de huid te kalmeren en herstellen. De geur van Vanille en Limoen maakt de Gradual Tan een aangename zelfbruiningslotion om dagelijks te gebruiken. 

Eco Tan | Face Tan Water | Nourished

Eco Tan

Eco Tan Face Tan Water: is een toner en zelfbruiner in één. Houdt het vocht in je huid vast, waardoor je gezicht niet uitdroogt en dat zonder je poriën te verstoppen. Deze zelfbruiner laat je huid zacht en gehydrateerd aanvoelen, nooit vet! Gemaakt met Hyaluronzuur, een van de meest effectieve hydraterende ingrediënten voor de huid. Kalmeert & hydrateert de huid en werkt als een antioxidant. Ook perfect voor een vettere huid en zelfs als je last hebt van rosacea, eczeem of acne . 

Eco Tan Winter Skin: is een voedende zelfbruiner die geleidelijk een tan opbouwt. Te gebruiken op je gezicht & lichaam. De perfecte lotion voor een lichtere huid OF als je op zoek bent naar een subtiel extra tintje. Uit de koelkast de perfecte After-Sun. Deze formule bevat Rose Geranium en ruikt daarom heeeerlijk ! 

Eco Tan Cacao Tanning Mousse: Deze luchtige, lichtgewicht zelfbruiner droogt snel en ontwikkelt zich binnen één uur tot een prachtige bronze teint. Perfect vlak voor een feestje en je toch besluit een jurk te dragen. De Cacao Mousse heeft een heerlijke chocolade geur, dus geen vieze chemische nep-tan geur! Met ingrediënten zoals koffie, gember, bloedsinaasappel en mandarijn, bevordert deze zelfbruinende mousse een gladde huid en helpt cellulitis te verminderen. De droom voor iedere vrouw! 

Eco Tan Hempitan Body Tan Water de allernieuwste tanning solution van Eco Tan by Sonia. De revolutionaire Organic HEMP Body Tan Water™ is samengesteld met enkel Biologische en Natuurlijke ingrediënten en komt in een spray-on formule. De mix van Hennep en Hyaluronzuur verzorgen de huid en zorgen voor de diepste bruining die je ooit hebt gehad! Ditch die vieze chemische zelfbruiners en go natural!  

Raww Cosmetics | Tropical-Glow Face Tan Elixir | Natural Tan | Face Tan

Raww Cosmetics

De Tropical-Glow Face Tan Elixir van Raww Cosmetics is een natuurlijk zelfbruiner serum voor het gezicht. Deze prachtige zelfbruiner bevat krachtige skin-loving ingrediënten zoals Aloë Vera, Kokoswater & Davidson Plum voor een stralende en gehydrateerde huid. Dit natuurlijke zelfbruiner elixer is helder en geeft je binnen enkele uren een prachtige gebruinde zomergloed. Breng deze natuurlijke gezichts zelfbruiner aan op een schone en geëxfolieerde huid en masseer met je handen of tanning mitt zachtjes op je huid. Laat het drogen en was je handen na het aanbrengen. Vervolg met een voedende vochtinbrengende crème om die prachtige bruine kleur te behouden.

Het beste resultaat krijg je door: 

Voor het beste resultaat breng je Three Warriors en Eco Tan producten aan met de tanning glove op een goed gescrubde huid. Dit zorgt ervoor dat plekken rondom ellebogen, enkels en polsen het egaalst verkleuren en je geen strepen of plekken krijgt. Je kunt onze favoriete scrubjes hier bekijken. Om je tan zo lang mogelijk te behouden raden we aan je huid goed te hydrateren na én tijdens gebruik van een fake-tan product. Dit zijn een aantal natuurlijke moisturising opties.

De Three Warriors en Eco Tan tanning collectie zorgen voor een low-fuss, natuurlijke tan.De perfecte oplossing voor iedere winterhuid.