Nourished Journal

De Makkelijkste Natuurlijke Make-up Look

Jul 28, 2022

Your Natural Makeup Look Made Easy

De sun is out, de lockdowns zijn zo goed als voorbij en dus kunnen we eindelijk onszelf weer laten zien. In dit artikel helpen wij jou je mooiste natuurlijke make-up look ooit creëren, zodat jij zorgeloos en op je allerbest kunt flaneren aan het strand, het terras of bij het zwembad. Clean Beauty bij Nourished staat voor: natuurlijke ingrediënten, vrij van chemicaliën, diervriendelijk en gemaakt om jou te laten stralen. We kiezen al onze merken zeer zorgvuldig en selecteren op basis van ingrediënten, prijs-kwaliteit en certificeringen om er zeker van te zijn dat we alleen de meest natuurlijke, veilige en effectieve huidverzorging en make-up aanbieden. Ben je benieuwd naar onze tips en favorieten? Lees dan zeker verder.

Bedekken of benadrukken?

Camouflage, pancakes en poederlagen dat kan wat ons betreft wel een tikkeltje minder. Gebruik je make-up liever om je mooiste delen te benadrukken. Heb je mooie volle lippen dan kun je dit al eenvoudig accentueren met een getinte lippenbalsem of subtiele lippenstift in een zachte, aardse kleur. Ben je trots op je prachtige jukbeenderen dan mag je hier best wat glans op aanbrengen zodat jij straalt wanneer de zon op je schijnt. Maar hoe kom je erachter welke producten het beste werken en welke must-haves je absoluut niet wilt missen in je routine? Toen wij 4 jaar geleden met Nourished begonnen was alles met betrekking tot make-up een grote zoektocht voor ons, we gebruikte af en toe een mascara, maar veel verder kwamen we niet. We wisten toen der tijd ook nog niet veel van make-up af. Inmiddels na jaren testen en samenwerken met MUA’s en professionals van over de hele wereld zijn wij ervan overtuigd dat het gebruik van clean beauty het leven nog leuker maakt. Het gebruik van natuurlijke make-up is voor ons een feestje geworden en speciaal voor jullie hebben wij onze favoriete natuurlijke make-up must haves voor je op een rij gezet. Creëer je mooiste au naturel make-up look ooit!

Een subtiele tint

Eye of Horus, Skin Tint Foundation SPF15, Tinted SPF, Face Serum, Moisturizer, Geizichtsserum, Natural Makeup, Natuurlijke Make-up,Nourished, Nourishedeu

 

 

Lichtgewicht Spf Serum foundation:
Soms is het gewoon fijn als er iets is wat je huid net dat beetje extra geeft voor een frisse, heldere en gezonde look. Toen we hoorden dat deze Lichtgewicht SPF Serum Foundation van Eye of Horus eraan zat te komen waren wij dolenthousiast. Waarom? Deze prachtige ademende foundation zorgt voor een subtiele tint met een opbouwbare dekking zodat eventuele donkere vlekjes, kringen en roodheid of oneffenheden onzichtbaar worden. Pluspunt? Deze foundation werkt daarnaast ook als gezichtsserum, moisturizer en minerale zonbescherming met factor 15! Zo camoufleert deze subtiele tint niet alleen ongewenste plekjes, maar het beschermt je huid ook tegen veroudering door de zon en zorgt voor een stralende en jeugdige teint de hele dag door. Alles waar je huid naar verlangt en dat in slechts 1 flesje!

 

Eco Tan, Face Tan Water, Fake Tan, Zelfbruiner, natural tan, no makeup, natuurlijke make-up, Nourished, Nourishedeu

Face Tan:
En dan de ultieme tip voor degene die op zoek zijn naar kleur, een sunkissed glow, maar liever geen foundation willen dragen: een sunless, natuurlijke en vegan zelfbruiner die je huid laat stralen, het hele jaar door! Breng een paar druppels van je favoriete Eco Tan Face Tan Water aan op je gezicht voor een subtiele tan met een medium/warme ondertoon of spray een paar pompjes van de Three Warriors Face Tan Aqua Mist wanneer je op zoek bent naar een brons bruine tint. Wacht en let the magic happen. Tip: voor een mooi, egaal en natuurlijk resultaat breng je de tan het liefste aan op een huid die 24 tot 48 uur van tevoren is geëxfolieerd en gereinigd met koud water.


All eyes on you!

Ere Perez, Avocado Waterproof Mascara, Natural Makeup, Natuurlijke Make-up, Nourished, Nourishedeu

 

Waterproof Mascara:

Nu we eindelijk weer kunnen sporten, zwemmen fietsen en erop uit kunnen gaan is de Avocado Waterproof Mascara precies wat je wilt. Hij blijft goed zitten, loopt niet uit wanneer er een onverwachtse regenbui om de hoek komt kijken en verdeeld zich mooi over je wimpers voor een frisse blik.

 

Eye of Horus, Summer Solstice Organic Eye Shadow Palette, Eye Palette, Natural Makeup, Natuurlijke Make-up, Oogschaduw, Nourished, Nourishedeu

Oogschaduw:
Hoewel we eigenlijk fan zijn van al onze oogschaduw paletten kan het Summer Solstice Organic Eye Shadow Palette van Eye of Horus absoluut niet in deze lijst ontbreken. Met maar liefst 8 op de zomer geïnspireerde kleuren, 100% natuurlijk geformuleerd en een ingebouwde spiegel zorgt dit palette dat je eindeloos kunt variëren en verschillende looks kunt creëren. Een aanvulling voor iedere make-up tas.


Sun on your cheeks 

Ere Perez, Vanilla Highlighter - Sun Halo, Vanilla Highlighter - Falling Star, highlighter, natural makeup, natuurlijke make-up, Nourished, Nourishedeu

 

Highlighters:
Ik weet niet of het aan het mooie weer ligt of aan de geweldige ingrediënten in deze highlighters, maar behoefte aan glans daar kunnen ook wij niet omheen. Accentueer je prachtige jukbeenderen, arcadeboog en je mooie lippen met de Vanilla Highlighter - Sun Halo (gouden gloed) of Falling Star (zilveren gloed). Dankzij de natuurlijke Vanille, Avocado en Olijfolie extracten, ruikt deze highlighter heerlijk en voedt je huid. Perfect voor het opfrissen en verhelderen van vermoeide ogen voor of na een avondje uit.

Eye of Horus, Universal Duo Palette, Blush, Bronzer, Powder Blush, Poeder Blush, Natural Makeup, Natuurlijke Make-up, Nourished, Nourishedeu

Gezonde wangen:
Bij een natuurlijke make-up look kan een blush natuurlijk niet ontbreken, het zorgt voor net een beetje extra kleur, warmte en een gezonde uitstraling. Wij zijn fan van het Universal Duo Palette van Eye of Horus vanwege de prachtige parelmoerachtige roze-perzik kleur die je wangen kleur en glans geeft en ook te combineren is met de ingebouwde Sahara Sun Bronzer voor een gouden gloed. Twee vliegen in 1 klap als je het ons vraagt.


French Kisses

Ere Perez, Coco Lip Crayons, lipstick, lip pencil, lippenstift, lippenpotlood, lippotlood, Nourished, Nourishedeu

 

 

Natuurlijke lipsticks om van te houden:
En dan komen we bij de leukste, creatieve en de meest impactvolle finishing touch van je look.Een natuurlijke en biologische lippenstift voor de ideale french kiss! De Coco Lip Crayons van Ere Perez staan bij ons hoog op het lijstje, Grace is een prachtige beige-nude lipstick rijk aan Vitamine A, B & C voor een matte, natuurlijk look en zijdezachte lippen, geschikt voor elke gelegenheid. Toe aan iets meer kleur? Ga dan voor de kleur Glow-Up van Kester Black je ultieme long lasting matte lipstick in een prachtige rood-oranje tint.

Benieuwd naar wat er nog meer is?

Of ontdek je liever zelf welke items favoriet zijn? Bekijk onze natuurlijke make-up collectie voor het volledige assortiment.