Free Post NL Shipping For All Orders Over €69!
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue Shopping

  Leer hoe je make-up aanbrengt zoals een professional - met uitsluitend Natuurlijke Beauty Producten!

   

  natural beauty, ere perez, natural makeup, mascara, natural beauty masterclass

  Deze intieme workshops richten zich op eenvoudige maar effectieve technieken om jou te laten stralen, ontdek welke teint het beste bij jouw huid past. Van de perfecte 'every day look tot een 'glamorous look' voor een avondje uit of speciale gelegenheid.

  De gebruikten producten zijn vegan, 100% natuurlijk en van biologische afkomst en zijn aanwezig om te testen. Het enige wat jij mee moet nemen zijn je make-up kwasten. (kwasten zijn indien nodig ook beschikbaar voor aankoop) 

  Deze Masterclass is geschikt voor alle leeftijden en is perfect voor iedereen die zijn make-up skills naar een nieuw niveau wil brengen. Leer alles wat je altijd al wilde weten van onze expert! 

  De perfecte workshop voor een vrouwendate, vrijgezellenfeest, babyshower, mama-groep, bedrijfslunch of bedrijfsworkshop. 

  Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via  nourishednederland@gmail.com voor de eerstvolgende workshop datum of voor meer informatie over een prive-workshop. 

  Wordt geïnspireerd, geïnformeerd en deskundig op het gebied van natuurlijke cosmetica & huidverzorging... Het is makkelijker dan je denkt!

  Upcoming Events:

  * 23 April - Amsterdam (Haar & Make-up Masterclass)

  * 24 April - Amsterdam (Make-up Masterclass)

  * 25 April - Den Bosch (Make-up Masterclass) 

   

  natural beauty, natural makeup, ere perez, natural beauty masterclass