Gratis NL verzenden voor bestellingen boven €69**! Voer Code: FREE SHIPPING in @ Checkout. Gratis BE verzenden voor bestellingen boven €120**! Voer Code: FREESHIPPINGBE in @ Checkout
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue Shopping

  Simple as That natural ingredients, preservative free, natuurlijke huidverzorging

  Shop {Simple as that}

  {SIMPLE as that} is opgezet door de Australische Apotheker Danielle Glover nadat zij ontdekte dat huidverzorgingsproducten ingrediënten mogen bevatten die carcinogenen stoffen bevatten of hormonale verstoringen- en irritaties aan de huid kunnen veroorzaken. Waar ze nog meer van schrok? Dat het gebruik van deze stoffen wettelijk goedgekeurd is.

  {SIMPLE as that} is betaalbare, biologische, eerlijke en vegan huidverzorging zonder rotzooi! Minder ingrediënten staan gelijk aan een krachtiger en effectiever product, met minder kans op huidirritaties.

  Met een groot verlangen om niet alleen huid gezondheid, maar ook de planeet te helpen bij een betere toekomst, ondersteunt {SIMPLE as that} duurzame, lokale, kleine boerderijen en gebruikt biologische bronnen om ecologische & ethisch verantwoordelijke producten te produceren.

  natuurlijke gezichtsreiniger, dagcreme, tonic, cleanser, natuurlijke drogist, groene drogist, nourished nederland