Free NL Shipping For All Orders Over €69*! ENTER: FREE SHIPPING @ Checkout
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue Shopping

  FEIT: De gemiddelde vrouw gebruikt dagelijks 12 huidverzorgingsproducten. Dit stelt haar bloot aan 185 chemische stoffen per dag die mogelijk door onze bloedbaan opgenomen kunnen worden. - The Environmental Working Group 

  Nature, natural, green living, nourished nederland, natuurlijke makeup, natuurlijke haarverzorging, natuurlijke huidverzorging

  Het zijn niet alleen de chemicaliën (zoals parabenen en aluminium) die zorgwekkend zijn, maar de hoeveelheid die we ervan gebruiken. We gebruiken meer chemicaliën dan ooit tevoren!

  Die mooie huid van jou is het grootste orgaan van je lichaam! Het is een levende, ademende jas die je helpt bij de warmteregulatie van het lichaam, vervelende toxines en chemicaliën uitscheidt en maar liefst 60% van de chemicaliën die je aanbrengt absorbeert.

  Zoals je ziet is je lichaam een ecosysteem. Alles wat jij eet (verteert) en opsmeert (absorbeert) heeft impact op het vermogen van het lichaam om zichzelf te reguleren, aan te passen, herstellen en gezond te blijven.

  Veel van de chemicaliën waar we aan blootgesteld worden door huid-, haarverzorging en cosmetica producten worden gelinkt aan:

  - Huidallergieën & irritaties

  - Hormonale verstoringen & disbalans

  - Abnormale celvorming

  - Verminderde immuniteit & leverfunctie

  Hoe wij het zien: er zijn vele redenen om over te stappen naar natuurlijke huidverzorgingsproducten:

  1. Gezondheid & Welzijn: Als je iemand vraagt wat hun grootste wens is dan antwoordt de meerderheid; gezond oud worden. De meeste mensen zijn zich bewust van de schadelijke effecten van chemische stoffen/ gifstoffen in voeding en maken hierin steeds bewuster een keus. Men koopt sommige producten biologisch en leest vaker de labels van voedingsmiddelen. Als we onze gezondheid en welzijn écht willen verbeteren en ons lichaam willen onderhouden zou dit voor huidverzorging, persoonlijke verzorging en cosmetica producten niet anders moeten zijn. Dit geldt niet alleen voor onszelf, maar ook voor diegene die we liefhebben!

  2. Het Milieu: We moeten allemaal ons steentje bijdragen om de vervuiling van het milieu tegen te gaan. Kiezen voor eerlijke natuurlijke huidverzorging en cosmetica is ook een manier om het milieu te ondersteunen. Die nare chemicaliën en gifstoffen worden niet alleen door onze huid geabsorbeerd in onze bloedbaan, maar komen ook terecht in onze waterwegen en op stortplaatsen. Het verminderen van het gebruik van chemisch-beladen producten vermindert de noodzaak om deze te produceren en draagt daardoor bij aan een veiliger, schoner milieu voor de komende generaties.

  3. Dierenleed: hoewel alternatieve testmethoden bestaan, zijn er nog steeds bedrijven die huidverzorgingsproducten en cosmetica testen op dieren. 'Deze dieren worden gedwongen om chemicaliën te inhaleren en door te slikken. Ze krijgen bijtende gifstoffen opgesmeerd rondom de ogen en op hun huid. - PETA'. Het gebruik van natuurlijke en diervriendelijke huidverzorgingsproducten en cosmetica is beter voor onze harige vrienden en onszelf! Kies producten die niet getest zijn op dieren.

  4. Globale verandering: De cosmetische industrie is één van de grootste en meest winstgevende ondernemingen in de wereld. 'Ondanks de economische problemen in de wereld, is de winstgevendheid van de cosmetische industrie gestaag toegenomen met ongeveer 5% per jaar. - Dingle'. 

  Door te investeren in veiligere producten, gebruiken we onze hard verdiende euro’s om ook verandering in de wereld teweeg te brengen. Zo moedigen we grote bedrijven aan om hun productieprocessen aan te passen. Ironisch genoeg, hebben WIJ, de consument, de macht. Kennis en positieve acties zijn DE manier om verandering teweeg te brengen.